Annons
AnnonsYou complete me


 

IMG_3901.JPG

IMG_3935.JPG

Att behöva vara ifrån den här mannen har aldrig vart min starka sida. Det blir tyngre att andas, jag bli mer lättirriterad och livet lite tråkigare,jag kan inte sova och känner en stress i kroppen som inte fungerar.

Smet iväg på ett trevligt möte vid havet som var väldigt inspirerande. Jag bestämde mig för att bryta ihop och komma igen och sen starta om med ny energi… Ingen mer ”drama” på ett tag tack, jag vill bara A N D A S och njuta av livet en stund.

/
Finally. I just don’t work the way I normally do when this man is not by my side. LOVE LOVE LOVE you so much. Now I just want peace and quit for a little while, I need to relax and just enjoy.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar