Annons
AnnonsWorkout plan 


  

Det är så skönt att ha energin tillbaka i kroppen, nu hoppas jag alla bacillusker och migränanfall håller sig borta!  Även om det inte är så lång tid kvar innan vi åker ”hem” ska jag försöka träningsboosta kroppen och få bra rutiner med PT 3 ggr/vecka. 

Torsdag och fredag tränade jag med PT, kondition kör jag gärna själv så när jag kör med PT fokuserar vi på att stärka och tona kroppen. Torsdagens pass var intensivt med mycket TRX, squats övningar och igår började vi med pilates och avslutade med lite TRX,sprinter och armar.  Kan knappt gå idag men det känns som ett bra betyg!

Nu gräddas det glutenfria pannkakor och Pippi rullar på TVn. Hoppas ni får en underbar lördag! 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar