Annons
AnnonsWho's Messing with My life


  

Bikini: Sugarfree

Allt annat än bikini just nu är för varmt..men jag klagar inte! Förutom faktumet att jag inte tränat sen i maj kanske..så beachformen är väl inte riktigt där men har mer berydelsefulla saker att bry mig om just nu.  Har hänt så mycket olustiga saker på kort tid och för att toppa det hela drog jag till med något ryggskottsliknande igår när vi skulle gå från stranden det håller i sig och har bara blivit värre idag. Min städning av 300 kvadratmeter idag i ett hukande tillstånd med painkillers i kroppen hjälpte  nog inte till. Note to self måste leta upp en ny städerska snarast! 

Försökt bita ihop för lillemans skull idag och drog iväg för en födelsedagsfika ala waffle delux och så fick han sina efterlängtade crocs. Tror inget klådde hans stolta min när han traskade runt i Glyfada i sina nya pjucks. Sen kom våra vänner hit på kalas i Carstema och lillen stupade i säng vid halv 9, verkar som han haft en bra dag trots att jag haltat omkring och halvgrinat. Imorgon förmiddag får jag lite avlastning och ska smita till ryggdoktorn och hoppas de kan fixa till ryggen någorlunda. Jag avskyr att känna mig hindrad i vardagen med två små barn. Nu har jag gnällt av mig lite, hoppas okej och att ni fina läsare mår topp! 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar