Annons
AnnonsWays to play


PicMonkey Collage
DSC064812

Dessa outfitbilder har Jolie tagit. Mamma mamma får jag ta kort på dina kläder frågar hon och sen var det bara att ställa upp! Vi tog en hel del löjliga också men dom besparar jag er.. hoppa på ett ben mamma yeah snyggt ropade hon och var mycket nöjd med sina bilder.

Denna jumpsuit köpte jag på Zara rean och nu ser jag liknande överallt. En av sommarens stora trender..ibland prickar man rätt utan att veta om det… Idag laddar vi för match, båda knoparna ska med och jag är inställd på kaos! Heja Panathinaikos!

 

Denim jumpsuit: Zara. Sneakers: Isabel Marant. Bag: Chanel

/
Photos taken by my daughter. I spontaneous baught this denim jumpsuit at Zaras sale in the winter and now its coming up as a big trend this spring/summer. Can´t complain, such a comfy outfit!

Game today and Im bringing both kiddos…prepare for chaos people. GO Panathinaikos!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar