Annons
AnnonsTwists in life


S03_p4_05

Photo: Dimitris Skordas.

Igår var begravningen för min älskade mormor. Den var väldigt ljus och fin men väldigt känslosam, jag hade så fint stöd vid min sida och lyckades läsa dikten som jag skrivit till mormor, även om rösten brast mellan orden. Efter kramades jag med mina fantastiska barn och kvällen spenderade vi hos underbara familjen Svensson som gav massa kärlek som behövdes denna dag! Bara varit idag, haft fint lunchbesök och nu håller vi på och gör oss iordning.  Fick ett glädjande samtal mitt i allt sent igårkväll så denna helgen ska vi njuta, njuta njuta.

Idag var uttagningen till landslaget och jag kan stolt meddela att min man är med i EM kvaltruppen. Jag är ju alltid stolt över honom men det tåls att sägas ofta ofta. Det betyder också att jag snart återförenas med ett gäng fina damer och Jolie med sina små minivänner som är spridda runt om i världen.

/

Yesterday we had the funeral for my beloved grandmother. It was very light and beautiful but so emotional. I hope you found peace my beautiful angel. 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar