Annons
AnnonsTriss


 
 
På önskelistan, triss i godbitar från Valentino. 

I veckan fyller jag ju år, i vanlig ordning reser M iväg för match men jag får åtminstone ha honom hemma på morgonen. Jag älskar egentligen födelsedagar men det är inte riktigt detsamma med min egna nuförtiden.. 

Mammas samtal kommer inte på morgonkvisten och även om det nu är min andra födelsedag utan henne så vänjer jag mig aldrig. allra helst såg hon till att alltid vara hos oss på födelsedagarna så det blir en hård påminnelse om att hon är borta. Barnen har dock ärvt både min och mammas förkärlek till födelsedagar och Jolie planerar storslaget firande med show och ballonger..och det längtar jag såklart massa efter! Nu krypa upp i soffan brevid älskling,svärmor och barnen och njuta av sista kvällen innan svärmor åker. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar