Annons
AnnonsTodays details


IMG_1091.JPG

Det bara snurrar i mitt huvud, läggningarna med Leonel har tagit över en timme de senaste dagarna men idag gav jag mig inte. Annars har det vart en mysig dag med finlunch med Johanna, Jonatan och minigrabbarna. Sen strosade vi vidare på stan, fick med mig något magiskt hem när jag jagade runt efter den stickade tröjan i inlägget under. Shoppingen i Uppsala två tummar upp alltså och även den sprudlande tjejen på Filippa K i Rådhuset, nästan så jag ville ta med mig henne hem till Aten. Människor som ger energi på det sättet är bara att beundra, you rock girl.

Annars består läget av ett enda längtande just nu, jag längtar efter min man och även efter min dotter som sagt har åkt på sleepover med kusin. Ciara hos farfar och Kicki. Borde passa på att njuta av att bara ha ett barn att rå om men på något sätt får man en oro i kroppen, det är inte många nätter jag vart ifrån Jolie och den lilla tornadon lämnar ett stort tomrum efter sig. Men om några dagar är vi en hel familj igen, och dessutom tar vi med oss hela gänget här till Aten. Ska bli otroligt mysigt.

Nu Sverigematch och sen blir det tack och godnatt. Hoppas ni har en alldeles fantastisk lördagkväll!

/
Details from today. For full translation of the post use the translatorbutton on the top!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar