Annons
AnnonsThat bag


 

En liten gåva från älsk i påsen, helt P E R F EK T  ! Påsen från NK får ju också 10 poäng! Vädret i Stockholm får däremot minus, usch vad det regnar och paraplyet som jag köpte gick sönder nästan på direkten så jag såg mestadels ut som en blöt hund. 

Tjejerna har vart på teater med farfar och Kicki så jag och lilleman hade lite egentid och även om han tycker det är så roligt när Ciara och Jolie springer omkring så verkade han tycka det var skönt med lugn och ro och att ha mamma helt för sig själv. Nu har gänget åkt iväg och vi ligger utslagna på hotellet. 

Om ni kikar in på min Instagram @Josieswall ser ni vad som fick följa med mig hem idag…så nöjd! 

/

From My hubby! Love Love Love! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar