Annons
AnnonsTassle & Chanel


DSC06331

Necklace : Glowfashionhandmade Book&Makeup: Chanel

Där tog energin slut för dagen, inte för Jolie och Leonel dock som springer på i 150 men just nu ligger jag i Jolie´s säng och kollar på när de leker och det funkar ju helt okej för en trött mamma. Byggs en koja(som Leonel råkar riva stup i kvarten) och dom verkar ha väldigt roligt, skrattar ikapp men snart är det läggdags och lär väl bli jag som städar upp röran och inte Jolie trots att hon lovat att hon ska(hrrrm). M är iväg på prisutdelning och jag längtar efter lite tid bara han och jag i lugn och ro…det har vart mycket nu ett tag och de korta stunder han vart hemma är barnen högt och lågt och jag får vara glad om jag lyckas sno till mig en puss! Det är visserligen helt underbart att se kärleken mellan dem men just nu känner jag mig lite ego och behöver lite ”bara vi tid”. Som tur är hade M redan läst mina tankar och har planerat in en mysig dag för oss på onsdag. I♥U.

/

Well so there my energy ended for the day! Longing for mu hubby to come home and give me a long hug. Need some ”us time” right now.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar