Annons
AnnonsSky on fire


  

 

    

  
 

Top: Gina Tricot . Skirt: Vassia Kostara Bag: Chanel Shoes: Gianvito Rossi Watch: Hublot 

Denna underbara kjol köpte jag (tro det eller ej) på Astir Beach i Jadevtales fina shop. Ett måste om ni är här på besök, designern bakom kjolen är Vassia Kostara och jag hoppas kunna lägga vantarna på en av hennes coverup/kimonos, dom går tydligen åt som smör och jag förstår varför. Ligger lite högre i pris men till min glädje använder sig designern av lyxiga material och då tycker jag verkligen att det är värt det! 

Önskar er en mysig fredag! Igår var vi iväg på event och middag på Island (där vi gifte oss) och träffade ett gäng sköna människor..idag har vi hoppat i myskläderna och ska gotta oss med barnen framför en mysig film. Jag börjar ladda inför nästa veckas besök !! LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR! 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar