Annons
AnnonsShirty


IMG_1095.JPG

IMG_1094.JPG

IMG_1093.JPG

IMG_1091.JPG

IMG_1092.JPG

IMG_1089.JPG

IMG_1090.JPG

Shirt:Zara. Jacket:COS . Scarf:Louis Vuitton. Boots:Acne.

Håller på att packar väskorna innan tjejerna kommer tillbaka och river ut allt. Väntar också in Nattis från Stockholm så ska vi mysa lite, luncha och prata ikapp . Nu när M också begett sig hem mot Grekland lite tidigare längtar jag ännu mer, vill bara åka hem o ta hand om honom och även kicka igång alla projekt som står på tur..taggad!

Nej nu ska jag packa ner det sista och lägga fram resekläderna för imorgon. Gillar att ha allt klart så det bara är att ta på sig, ut med väskorna och iväg. Hålla på och småspacka med två små barn samma dag som man ska resa iväg är ingen ide! Tänkte göra ett inlägg om mina bästa resetips med små barn..va säger ni om det?

/
Packing My last things so Im reade for tomorrows flight. With WTO kids its beter to be prepared. Waiting for My friend Natasha to arrive, missed her alot!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar