Annons
AnnonsShe is an angel now


il_fullxfull.469622118_nw8w

Jag är så glad att jag hann hem och sitta vid mormors sida men jag är så otroligt ledsen att behöva säga hejdå till min andra fantastiska kvinna. Tidigt imorse somnade hon in efter att ha kämpat fler dagar än vad de flesta trodde var möjligt.  Det var alltid jag mamma och mormor och dom har alltid gjort allt för mig, den kärlek jag vuxit upp med är få förunnat. Nu är de båda änglar, jag kunde aldrig riktigt föreställa mig ett liv utan någon av dom, och plötsligt är det verklighet.

Det har vart långa och känslosamma dagar,imorse när jag åkte från mormor kom tröttheten över mig som ett slag i ansiktet och när jag mötte min spegelbild såg jag bara svarta stora påsar under ögonen. Har spenderat dagen på lekplats med världens finaste barn,picnic och bus, tänk vad barnskratt kan få en att känna, i all sorg och ledsamhet så finns så mycket kärlek. På eftermiddagen hakade vi på vänner på barngympa och nu sitter jag med snurrigt huvud och får inte riktigt fram det jag vill, särkilt inte i skrift.
Jag är så glad över mina fantastiska barn som utan att veta det stärker mig och får mig att ta ett steg framåt istället för bakåt. Hade jag inte haft våra barn under denna tid hade jag nog inte kommit ur sängen de flesta dagar, saknaden är en sån sorg och nu har den rivts uppp ännu en gång.

Tack igen alla fina vänner som ställt upp, pappa och min älskade M som skickat så mycket kärlek och stöd från Grekland. Mormor har funnit frid nu och återförenats vid sin dotter och någonstans i det hela är det en tröst, att de får vara tillsammans. När vi gick hem nu på kvällen pekar Jolie upp mot himlen, ser du mamma nu är din mormor också en stjärna, bredvid min mormor. Dom är så glada över att få vara tillsammans igen.  Jag önskar så att jag kunde se världen som Jolie ser den.

The greater the love, the greater the loss.

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar