Annons
AnnonsPuzzleDetails: Twisted shirt

Har haft noll inspiration till att klä mig det senast. Energinivån är ganska så låg i värmenå! När Malin och jag åkte en sväng till Factory outlet så blev det så här, knöt skjortan och matchade med en midjehög maxikjol. Bekvämt, snyggt och en vardagsoutfit med en liten extra detalj.

Vårt besök har precis åkt mot flygplatsen och nu ekar det tomt! Idag har jag lovat Jolie att vi ska göra om i hennes rum och sen blir det nog playdate…men först pusselmedley. Jolies nya passion.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar