Annons
AnnonsOrganiserad


image image image

Införskaffat en kompletterande organizer att ha i min walkin, jag använder såklart även mobilen lite men tycker om att skriva ner och få allt överskådligt. Lite gammaldags kanske!

Jag ligger i hemsk migrän och all planering idag blev som bortblåst. Som tur är tog Jolies kompis mamma med Jolie på kalaset som hon hade sett fram emot. Vi har en sån framåt och självsäker tjej så det var inga problem. Fick hem en svettig och glad tjej och en drös med beröm från klassföräldrarna.

Är ledsen över att jag missar tjejmiddagen på Matshuisha ikväll men knaprar piller och hoppas vara tipptopp senare eller imorgon! Aten har ju finbesök av Emma och lilla Juni och jag har inte fått chansen att kramas ännu…dumma huvud!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar