Annons
AnnonsMornings


S02_p2_07

Dolce &Gabbana sunglasses. Burberry Trenchcoat.

Photo: Dimitris Skordas

Morgonstöket är i fullgång i kasa Berg. Det börjar alltid på samma sätt att barnen drar upp mig runt 7 tiden och då är det FRUKOST som gäller efter Jolies önskemål såklart.(the boss) Under tiden knoparna äter tar jag en macka i farten och förbereder matlådor till Jolies skola och idag vankas det majspannkakor med fyllning till lunchlådan och scones till snackslådan. Har M hemma en stund idag innan han drar på träning och hotell inför morgondagens match så då brukar det bli en lång mysfrukost när han vaknar. Nu ska jag grädda pannkakor och barnen laddar för grekisk barnprogramsmorgon. Jag undrar hur morgonen skulle se ut om jag var tvungen att väcka barnen, enda gångerna jag har behövt väcka dom är när vi ska flyga mitt i natten. Nej pannkakor var det..ha en fin start på dagen..Outfit från denna photosession kommer lite senare!

/

Busy morning with my 2 hearts. Preparing pancakes and scones for Jolie´s school so better work fast. (for full translation use the button on the top) More pictures from this photo session coming!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar