Annons
AnnonsMornings in casa Berg


Skärmklipp 2015-02-22 08.21.38

Godmorgon! Sitter med ljummet citronvatten och bläddrar i min damernas värld som pappa hade med sig. Älskar att ströbläddra lite på morgonen, tänkte skriva i lugn och ro haha men det begreppet finns ju inte riktigt när man är småbarnsförälder. Idag laddar vi för match och jag är faktiskt lite nervös..årets match spelas idag; Derby Panathinaikos-Olympiakos.

 

/

Goodmorning!Having a cosy morning with a swedish magazine. (was gonna write in peace and quit but that expression doesn’t really exist when u have small kids). Excited for the game today …gogogo Panathinaikos! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar