Annons
AnnonsMicrodebrasion


  

En behandling som jag brukar passa på att göra när jag är i Göteborg(om tid finns) är microdebrasion! Fortfarande inte hittat någon salong som gör det här men när jag var inne på Body shop för att köpa deras bronzingolja(LOVE) så sprang jag på denna och den funkar topp! Jag gillar när huden känns jämn och mjuk som en babyrumpa, såklart inte lika effektivt som en salongsbehandling men ett bra komplement! 

Ska börja fixa iordning oss för förmiddagens kalas, jag och barnen blir själva i vanlig ordning då M har träning men det är inte mycket att göra. 

/

Love this microdebrasioncream from Body shop that I bought the other day. When in Sweden I normally do a microdebrasion treatment but I couldnt find it here in Athens. Well this is a good complement and Easy to do at home. Love when the skin feels smooth..ofcourse not as effective as the Salon treatment but close enough! 

Now get us ready for todays birthdayparty and M is off for training! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar