Annons
AnnonsMaterial things


545994_in_xl

Jag har inte tagit så mycket kort de senaste dagarna och inte heller hunnit få in de jag har på lager så därför får det bli en dagens crush. Jag sitter och fixar med en massa tunga grejer och behövde bara fokusera på något ytligt, oväsentligt men ändå humörshöjande. Denna raring får YSL/Saint Laurent hade jag gärna haft i min samling!

/
A lot of hard things to deal with today and for a second I just had to focus on something that doesn’t really matter, material things. Totally crushing this bag and would love it in my collection. Available at Netaporter!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar