Annons
AnnonsMammalyx


  
Astir beach- My favourite place

Tagit en paus från stranden idag och är på lek inne i Glyfada med lillkillen. Ett tips om ni är här och reser med små barn så finns det ett jättefint familjecafe/restaurang i centrala Glyfada som heter Oliver. Här finns en Lekdel för barnen(med personal som pysslar och håller ett öga på dom) babymeny(ekologisk hemmagjord pureead babymat), barnmeny och såklart ment för de vuxna, man in välja att sitta inne eller ute.  En liknande har även öppnat i Voula och heter Family, men det har vi inte hunnit testa ännu! 

Nu ska Jag fortsätta sippa på min Freddo Cappuccino och gå igenom lite projekt medan Leonel har hittat en liten fransyska som han leker med i lekhörnan! Mammalyx! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar