Annons
AnnonsLinda Hallberg


IMG_1062.JPG

Hair makeup & photos by Linda Hallberg

Mitt smink och hår inför galan fixade otroligt duktiga Linda Hallberg och jag blev galet nöjd. Linda är sjukt talangfull och driven, kolla in hennes blogg och youtubeklipp…att hon hinner med allt är för mig ett mysterium. Evigheter sen vi sågs senast så det var himla roligt och fanns massor att prata om, jag hoppas det inte dröjer lika länge tills jag får chansen att träffa (och bli fixad) av denna pärla igen.

Nu fixas det rotfrukter i ugnen och lövbiff, lagom kaos med 4 lite halvtrötta ungar men mitt i all röra är det bara så himla mysigt!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar