Annons
AnnonsLet us play


_MG_16282222

Dress: Ellypistol. (full outofit will come)

Hair: Ulrika Edler/Yetanotherbeautysite

Känner mig bättre idag så vilan igår gjorde nog sitt. Jag klarar verkligen inte av att vara sjuk, är alldeles för rastlös och ligger jag i sängen får jag bara dåligt samvete. Jag brukar ignorera att jag är sjuk tills jag ligger i fosterställning med 40+ i feber ungefär. Nu blir det lite mysig familjefrukost innan M drar på träning, blir spelfri helg då matcherna pausats här i Grekland på grund av olika orsaker vårt lag har också fråntagits poäng och jag kan inte uttrycka med ord hur ledsen jag är över det. Hoppas allt snart är iordning igen… men sålänge får vi en helg med pappa ”hemma” så vi får njuta av det.

 /

Felling better today thank you very much. Im so bad at being sick, I just get bad feeling for being in bed or having low energy. Having M ”home” this weekend because the games in Greece was paused, hope everything will be back to normal soon. SO so sad that 3 points where taken away from us. Don´t give up. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar