Annons
AnnonsHairchange? 


  
Jag la upp denna bild igår på Instagram igår och frågade vad jag ska göra med mitt hår… Nu har min ombre äntligen blivit som jag vill ha den och då känner jag att jag vill testa något nytt. Kanske bara lägga i någon slags toning? Strawberry blonde föreslog någon och det lät ju himla fint eller ska jag gå mot kallare nyanser eller kanske tillbaka till hel blond? 

Help me out! 

/

Im thinking about doing a change with me hair…big or small Im not so sure.

I put this picture on Instagram yesterday and the suggestion where brunett, Strawberry blonde and grey/silver…. What do you think?? 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar