Annons
AnnonsGreek hospitality


  
Helt slut i huvudet idag! Vart alldeles för mycket de sista dagarna…men nu får vi försöka blicka framåt! Vi har precis vinkat av farfar och Kicki men har en fullspäckad vecka som väntar..tur det för det blir så tomt när de åker. 

Var inne i Glyfada en sväng innan vårt besök skulle åka och det var inte särskilt mycket folk ute. Ställde mig tillslut i en lång bankomatkö men det slutade med att jag fick gå före dem allihop då de trodde jag var turist. Jag insisterade på att det inte alls behövdes och att jag bodde här och absolut kunde vänta på min tur. Men de ville de inte alls lyssna på hela kön tryckte fram mig med vänliga men nedstämda ansikten, berätta snälla för ditt land att vi inte är som media framställer oss… Låt dom inte tro på allt dåligt media skriver om oss! Varma älskade omtänksamma greker! 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar