Annons
AnnonsGlimtar


  Är det kul med lite ”glimtar ut garderoben” eller blir det trist? Jag älskar ju att se vad som gömmer sig i andras gömmor men sen är ju jag också lite lätt besatt av mode och fina ting! 
Dessa sneakers hamnar på min absoluta topplista, så galet sköna att de nästan men bara nästan brottar ner min Chanel sneakers från tronen, väskan används sparsamt inte för att jag inte gillar den utan mer för att den känns lite ömtålig med sina pastelliga färger. Kladdiga barnfingrar & pasteller = dålig matchning. Ska fixa iordningmig själv och barnen så vi kan åka på utflykt när pappan kommer hem! 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar