Annons
AnnonsFlares and sequins


S03_p4_12S03_p4_15S03_p4_11 S03_p4_09S03_p4_08S03_p4_10S03_p4_14

 

Måste införskaffa denna scarf i fler färger, min mest använda scarf utan tvekan och det till trots att den hade gömt sig i en väska under ganska lång period utan att jag hittade den. Ibland lägger jag saker på väldigt bra ställen, så bra ställen att jag inte själv kommer ihåg dom.

Jeansen är SÅ sköna och ett megafynd från H&M (tror Divided), Jackan är från grekiska OneOne(säljs på Zilly i Glyfada & Golden Hall) , tunikan Zara , väskan Gucci(pushpresent när Jolie föddes), scarfen från LV och skorna (som knappt syns) från YSL. Jag har väldigt långa ben men dessa jeans är förlånga tom för mig! Men ska lägga upp dom lite, högklackat under just nu är ett måste.

Håller på och klär på oss och ska spendera dagen på lekplats och bara göra det som faller oss in, sätter lite hög press på mig själv just nu känner jag och försöker räcka till på alla håll och kanter och flänger runt. Men picnic & lekplats får vara dagens ända måste så ni vet vart ni hittar oss med andra ord fina vänner, förutom lite telefonsamtal och grejer inför morgondagens begravning är det allt jag tänker lägga energi på, bara vara.

Jeans: H&M. Jacket: OneOne. Pumps: YSL. Bag: Gucci. Scarf: LV. Top:Zara

Photo: Dimitris Skordas

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar