Annons
AnnonsDom två


  

  
Älskade ungar. Idag gick Jolies övertalningar igenom och lilleman fick följa med henne på sommarskola i några timmar. Jag befann mig bara tvåhundra meter därifrån som en riktig hönsmamma och Leonel traskade stolt hand i hand med storasyrran och hade inte ens tid att vinka till mamma. Jolie den överbeskyddande storasystern var noggrann med sina direktiv till lärarna..blir han ledsen kommer ni till mig direkt OKEJ!?! Jag blir så rörd över deras band till varandra och hur Jolie är Leonels största idol.

Idag gick det upp för mig att det för första gången på fyra år som jag plötsligt kommer vara ”ensam” när Leonel också börjar dagis, jag har ju i princip suttit ihop med Jolie och Leonel även om det vart i omgångar.  Har vi en stundande identiteskris på gång i höst hehe? Hade det inte vart så jäkla krångligt att starta eget här hade jag gjort det för längesedan..men kan ju hålla tummarna för att det ändras, vilket inte är så troligt med rådande situation i landet men man kan alltid hoppas.  Att step up bloggen ett steg kan ju vara givet och jag hade också så gärna velat använda min textilekonomutbildning och jobba inom mode men vi får se vad hösten bjuder på för spännande…förslag mottages gärna! 

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar