Annons
AnnonsDEnims and golden shades


IMG_1580IMG_1587 IMG_1613 IMG_1603 IMG_1622 PicMonkey Collage

Shirt: Oneteaspoon. Jeans: 2 Women. Leather jeacket: Deadwood (Inspo.nu) Shoes / bag: Chanel. Glasses: le Specs. Bracelet: Hermes

Foto: Felicia Nilsson

Både jeansen och skjortan på bilderna har jag i min ägo, läderjackan ångrar jag dock att jag inte lagt vantarna på nu när jag ser dessa bilder! Inspo.nu fyller 3 år och har 20% i 24 timmar så passa på… Jag funderar starkt på denna jacka! Tummen upp också till Felicia för dessa bilder. Älskar detaljerna från fina Göteborgs fasader.

Mannen har en ledig förmiddag och vi har lite påskgrejer att fixa, sen drar han för match och vi ses först på lördag kväll/natt igen. Men efter att ha vart ifrån varandra så länge känns det inte lika jobbigt längre!

/
The shirt & jeans are in my closet…loooove! When I see these pictures I kind of regret not keeping this leather jacket. Ahhh so many beautiful things!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar