Annons
AnnonsCelebrations


  

 View from Ithaki restaurant

  
Champagne celebrations on the terasse before going to dinner

  
My one Love!

  King Crab tartar & sushi for starters 

  

With Mother in Law and My M 

Lite blandade bilder från kvällens firande. Elisabeth och jag hade valt matchande klänningar kvällen till ära och atmosfären på Ithaki var verkligen magisk! Restaurangen ligger i Vouliagmenis och är en fisk & skaldjursrestaurang i högsta klass. Marcus har vart där många gånger med laget men inte jag, första men absolut inte sista. Den gratinerade hummern var något utav de godaste jag ätit! 
Nu ska vi packa ihop oss och bege oss mot stranden..så glad för nu är våra bästa vänner tillbaka i Grekland..familjen Nilsson/Edler som vi längtat efter er! 

/

 Some pics from Yesterdays celebrations! Busy day today and now time to sleep…really looking forward to tomorrow..beachin and meeting up with our friends! 

 

     

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar