Annons
AnnonsBlack with golden details
Sneakers från Isabel Marant SS15. Dom är ännu kvar inne på Zillybutiken men vi får se hur länge! 

Mådde inge vidare imorse och tog faktiskt en powernap på dagen när lilleman vilade, sen en spontan kaffe och lite stros i affärer med Sofia, känns som en lite mellanperiod då mycket rea brottas med nya vårkläder..men av det jag ser så är det tummen upp. Härliga färger och material och fördelen med Grekland är ju att jag kan använda det imorgon! Idag är det regnigt men efter helgen säger det att det ska vända..och 15 grader och regn känns egentligen inte så jobbigt! 

/

Isabel Marant SS15 sneakers… Love Love Love. Still at Zilly in Glyfada but I might hurry back and get them…had a spontaneous date with Sofia in Glyfada, was really nice despite the rain! 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar