Annons
AnnonsBesties


DSC07035

Igår var barnen ute i Kullavik i Mattias och Tildas fantastiska hus och busade hela dagen när jag satt hos mormor, Jolie var överlycklig över att få leka med sin älskade Charlize och var inte alls nöjd när det var dags att åka hem.  Dagen innan hängde barnen med godingen Ebba och dagen när vi kom hos Elliot. Alla mina friends mamma alla vill jag leka med utbrister Jolie. Tilda och jag pratade om dagen vi flyttar hem till Sverige och vi förhoppningsvis kan bo nära varandra och barnen kan springa in till varandra närsom, lite barna i  bullerbyn stuk sådär.

En trött Josefine som skriver till er, försöker få ihop det så bra som möjligt utan att det ska bli alltför rörigt för barnen, underbara vänner och pappa som ställer upp passar och passar leker och fixar men jag känner att det tär mycket. Sover väldigt oroligt och vaknade 3 gånger inatt då jag trodde att telefonen ringde. Som tur var så sov både Mia och Sara över inatt och jag kände mig trygg över att inte vara ensam. Så mycket känslor plus fläng fram och tillbaka och släpande på grejer men så tacksam jag är över alla fina människor i vårt liv som ställer upp närsom på dygnet utan att säga ett ord..blir helt varm i hjärtat. Tack också för allt fint stöd via telefon och sms, betyder massa ska ni veta och jag svarar i den mån jag hinner och orkar!  Saknar min man väldigt mycket just nu, vi åkte hastigt samma dag som han skulle spela match och det blev konstigt både för oss och honom.. Nu ska jag samla lite kraft och gå ut på lekplats med barnen en stund innan jag ska försöka ta mig till mormor. Min lilla kämpe.

/

Translator button on the top! Love J

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar