Annons
AnnonsBarcelona shopping


    

    

BARCELONA. Vi körde två eftermiddagar med shopping i bra men lugnt tempo, strosade runt men eftersom vi inte hade så överdrivet mycket tid höll vi oss mest runt Passeig de Gracia då vi båda var på jakt efter olika saker som fanns i butikerna där!

Vi smet in på allt från Chanel,Valentino,Ysl till Santa Eualia som är en concept store med blandade märken från tex Celine, Chloe,Alaia och avslutade onsdagens shopping med ett besök på Disney Store och handlade till våra små…Åh det är något som gör en till barn på nytt när man går in i en Disneyvärld! Min lilla tjej har blivit dålig lagom till mamma kom hem så jag uppdaterar texten med lite bättre shoppingtips senare!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar