Annons
AnnonsBack on track


   
  
 
Morgonens promenad (video hittar bi på Instagram @Josieswall)! Nu ska jag inte säga alltför mycket då jag precis kommit igång igen men hursomhelst känns det GRYMT skönt att ha väckt kroppen till liv.

Fixat en massa grejer på förmiddagen och sen mötte vi upp Janni för lite stros i Glyfada som senare blev till ett glas vin på vår balkong! En ny paraplyvagn från Maclaren fick det bli idag och Jolie provsatt nöjt olika vagnar inne i affären. Jag har aldrig riktigt vart någon vagngalen mamma som bytt varje säsong utan trivts bra med de vi haft( No offense alla vagngalna morsor just go get them tigers!). Nu står dock vår Maclaren hos vänner i Sverige och jag behövde en smidigare vagn som komplement till vår Buggaboo duo, en ny MacLaren XT fick det bli..vart så nöjd men den som vi haft innan! Vad har ni för vagn/vagnar? 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar