Annons
AnnonsBaby blues


IMG_1233

Details!

Nattning av sista barnet (Leonel)och sen ska jag se om jag orkar hålla mig vaken till mannen kommer inatt nångång, de vann på bortaplan och det var en viktig vinst för Panathinaikos. Jolies dåliga sömn inatt gjorde sig verkligen till känna nu på kvällen och vi har haft både en och två duster vilket tog min sista energi. Har en konstig känsla i kroppen med, har gått i hundra ett tag och även om det tar på krafterna så gillar jag när tempot är högt…då slipper jag tänka alltför mycket. Orkar bara inte gråta ikväll. Har egentligen massa att pilla med men funderar på att se en film och bara mysa för att skingra tankarna..några tips på bra film?

/

Waiting for my hub to come home after the game. Still some hours left. Has this strange feeling in my body(head) at the moment and I just want him close. Will try to distract myself with a good movie.. Any tips?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar