Annons
AnnonsNerver enoughJag kunde inte sova förrens 3-tiden igår, Jolie drömde mardrömmar och lilleman vaknade tidigt. Tyvärr gick inte matchen igår alls som vi hade hoppats och jag tycker så synd om M,laget och fansen. Dom var värda att få spela CL iår.

Jag har en riktig skitdag över huvudtaget men ska försöka vända det hela, egentiden igår var så skön men gav mig också tid att tänka på en massa saker. Känner mig otillräcklig både som mamma, vän och fru. När jag får chansen att pausa och bara vara Josefine för en stund är det mycket som kommer ikapp mig eftersom dagarna mest går ut på att ”vara mamma”. Då finns det inte så mycket tid att låta tankarna vandra alltför mycket innan det kommer en bajsblöja,hopptävling i poolen eller när mina barn skrattar ikapp och jag omöjligt kan vara någon annanstans i tankarna än där och då. Jag trivs visserligen med att ha fullt upp även om jag vet att det är nyttigt och viktigt att pausa och ta tag i grejer som man trycker undan… Hemläxa helt enkelt. Men ibland gör det så fruktansvärt fruktansvärt ont att pausa.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar