Annons
Annons
      

  

Bikini:Emmanuela swimwear Beachdress:Zaful 

Kan inte smälta hur sött vårt matchade set är!! Nu har jag printat nya inbjudningar till Jolies kalas och grejat med dem och vart i lämnat vid skolan. Blev väckt ubertidigt imorse och det var ingen jättebra start på min 3 dagars juice detox som jag började med idag kan man ju säga…Mer om den senare! 

/

How Cute is our other matching beachset? 

Just printed new invites for Jolies birthday and fixed with that, tryibg to reorganize all tvingas as before and trying to get the next week to work. Someone up there is messing with me I think! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar