Annons
Annons
  

Matchin mommy-daughter

Jolie TJÖT av lycka när jag visade henne våra nya matchande badkläder från min favvo Emmanuela Swimwear. Vi har ett matchande set till som ni snart får se, Jolie ville bada nununu. Tyvärr blev skruttan sjuk imorse så vi har inte vart i närheten av något bad, men som tur att jag hade lite ny energi från Barcelona trippen. Hon är så grym vår lilla tjej, kämpar och håller huvudet högt trots att hon egentligen borde ligga utslagen i sängen. 

Nu har jag massor att göra, ska försöka lägga in lite mer inlägg från Barcatrippen och kanske visa lite shopping! #woop 
/

Our newin matching Swimwear from greek designer Emmanuelaswimwear. How cute??  Oooooohmy I want the whole New collection! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar