Annons
Annons
_MG_0574 _MG_0579 _MG_0585 _MG_0601 Dress: ZicZac. Bag&Shoes:YSL. Earrings: Deseos.

Hair: Ulrika Edler

Förra årets nyårsblåsa som jag lätt skulle kunna ha iår igen inte bara snygg utan också galet bekväm!  Glitterklänningar kan ju aldrig vara fel på årets mest glittriga dag inte sant? Lösa Hollywoodlockar är också det jag oftast väljer då jag känner mig mer bekväm i utsläppt hår, det är också mest lättfixat på egen hand! Lockarna har Ulrika gjort med smal locktång och jag tycker de blir som bäst när de fallit ur och är lite busiga.

Nu blir det lite sista minuten ärenden på stan och sen till frissan för tvätt och fön. Hoppas ni fått lite sista minuten inspiration till kvällens outfit och att ni får en alldeles underbar kväll!

/

Last part of the New Years last minute inspo.. Hope you like it and that you have a wonderful evening tonight. HAPPY NEW YEAR!

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar