Annons
AnnonsWhen in Sweden


IMG_1403.JPG

Hur kan dagarna springa iväg såhär? Snart är det dags att åka vidare, men först en mysig dag på stan och ikväll blir det julklappsspelet och om energin håller en liten utgång på det. Imonbitti vidare mot Trollhättan och namngivningskalas! Ska även försöka hinna med Liseberg en sväng idag,när jag nu ska få in det. Har man lovat så har man!

Barnen och särskilt Jolie är så glada över att få träffa alla de längtat efter. Jag med såklart, bästis kram när hon kom springande i regnet var oslagbar lite som en film i slowmotion(inte att du är långsam Mia haha) Jolie’s lycka när hon fick leka med kompisen Charlize igår och jag fick mysa med Tilda & Bjärs och plötsligt känns det som att det var igår vi var hemma! När man är i Sverige och har alla nära såhär och ser barnen leka ihop, då värker det i hjärtat över att vi bor så långt bort . Småsaker som att Malin kan spontankomma över och tjöta bort ett par timmar i soffan eller se tjejerna sitta i sin egna värld och leka. Så himla trist att M inte kan vara här nu med oss men snart är familjen hel igen!

/
Enjoying time in Sweden with family & friends.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar