Annons
AnnonsMini Xmas


IMG_1401.JPG

Innan vi åkte från Grekland fick det bli lite julklappsöppning, släpa grejerna fram och tillbaka kändes inte så praktiskt med ett stort dockhus b.l.a . Jolie blev ÖVERLYCKLIG över sitt dockhus och det skulle såklart byggas ihop direkt..men sen vaktade hon det med sitt liv från lillebror haha. Ja alla fick vi väldigt fina klappar och min tomte var väldigt snäll! Får dock vänta lite på min present men det är den verkligen värd, i min klapp låg istället en liten lapp med alldeles perfekta bokstäver. Happy happy!

I år kör vi julklappsspelet med de vuxna och köper bara klappar till barnen i familjen på julafton. Tycker jag blir alldeles super!

Nu ut i den friska Göteborgsluften..härlig dag planerad idag!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar