Annons
Annons
Josefine_Session01_23

Sweater: Filippa K

Photo: Dimitris Skordas

 

Ojoj..här var det tyst igen. Inlägget jag trodde jag tidsinställt har jag tydligen ställt in till på tisdag,jaha ja. Lite trött kanske? Hoppas hostan på de små liven skall släppa snart, blandat med tandlossning på Leonel så är det ingen vidare bra kombination rent sovmässigt. Jolie hade sett fram emot Emma´s födelsedagskalas idag men fick inse nu på morgonen att det inte är någon bra idé även om hon kanske inte smittar.

Jolie ÄLSKADE Disney on Ice igår, satt helt fötrollad och när hon och Nora fick åka med figurerna i en vagn ute på isen mitt under showen var suceen total! Stoltare tjej är nog svår att hitta.. kommer ett inlägg med bilder under morgondagen..nu måste kag försöka få lilleman i säng!

 

Å mitt burr,hmm vad ska vi göra åt det hela..någon grym frisör som har tid den 20e? Jag är ju bara segast på att boka grejer ibland. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar