Annons
AnnonsTravelbuddies


IMG_3706

Efter att ha vart på resande fot ett tag var det väldigt skönt att kliva innanför dörren hemma. Dessutom med vetskapen att det inte är alltför lång tid innan vi kommer ”hem” igen till sommar! Vilken sommar det kommer bli dessutom.

Jag skulle behöva ta ett pass på crosstrainern eller starta dagen med en promenad men jag är helt SLUT. Har precis fått iväg barnen till dagis, ska ta mig en chai krypa upp i soffan under täcket och kika lite på en film innan det är dags att fixa hemmet inför kvällens besök. Det kommer nog ta ett tag innan jag lyckas varva ner från den här resan!

/

Travelbuddies; Louis Vuitton Neverfull GM, Voyage & Swedish Elle 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar