Annons
Annonstravel essentials


 

coral

Nu är packningen i stort sett klar men blev lite konfunderad då jag får bud om att det är svinkallt och jag måste ta med vinterjacka och sen säger nästa att det räcker med en tunn kappa! Hur kallt är det egentligen i Uppsala/Stockholm? Tror nog ändå greken i mig kommer vinna och att vinterjackan hänger med!

Jag är lätt pedantisk med min packningen och värre har det blivit sen jag fick barn. Nu ligger allt vikt i perfektion och handbaget står redo med mutor och passen ligger klara. Ett bra tips är att be om små tester när du köper din kräm eller små boxar där du kan dosera över det du behöver för resan. Dessa fick jag med mig av en gullig tjej på bodyshop och där har jag perfekt doserat diverse serum och krämer. Im ready for takeoff…om jag nu bara lyckas läsa jackproblemet!

 

Nu väntar vi på Sophie som ska joina oss för lite fotboll och mat. HEJA SVERIGE!

 

 

 

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar