Annons
AnnonsSummer dear


grekland2
Top: Phax swimwear . Shorts: Zara. Watch: Hublot. Rings: KumKum. Location: Santorini

Tack underbara ni för alla kommentarer om håret, jag tror att jag kommer att ändra det lite även om ombren i sig är fantastiskt fin.

Jag har hamnat i sommarlängtan deluxe, kollat på sommarbilder och längtar mig bort till Astir beach. Dom säger att det inte är alltför långt bort till de där två veckorna i början av året när minisommaren slår till (ca1-2 veckor med riktigt sommarväder) och jag är mer än redo att soldyrka på vår terass!

/
Im longing to go to the beach again..hurry hurry summer Im ready for you! Thanx for all your comments about the hair; love!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar