Annons
AnnonsPersonal training


 

DSC01311 DSC01317
Bilder från Santorini när jag och M var ute och vandrade. Så otroligt vackert!

Första PT passet idag sen slutet av juli och jag fick en ny tjej som skulle köra med mig, och körde med mig det gjorde hon. Harre min skapare hon mördade mig brutalt under passet, armarna skakade och jag ville spy haha, men så skönt det är nu efteråt! På torsdag ska jag tillbaka igen och tänker köra 2ggr per vecka och sen egenträning. Känner nu när träningen hamnat åt sidan att energin är som bortblåst och ryggen är kass. Jag har tränat hela mitt liv och det är också där jag får rensa mitt huvud på dålig energi!

Har tänkt att försöka hinna med
2 schemalagda PT pass/vecka
2-3 pass på crosstrainer+hemmastyrka
Minst en långpromenad(högintens pw) /vecka

Precis fått i mig och lillkillen lite god lunch och nu ska vi dra och fylla kylskåpet och sen när Jolie kommer är det balett! Önskar er en fantastisk start på veckan! Glöm inte lämna ett hej eller två i kommentatorsfältet… Hur går det för er med träning?

/
First PT training today since july. OMYGOD I got murdered haha, arms where shaking and I felt that I was gonna puke. But now some hours later I feel FANTASTIC! Tomorrow I probably can´t walk hehe but Im already excited for thursday and training again. Now off with my little prince and later ballet with Jolie. Have a fantastic start of the week!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar