Annons
AnnonsBumdays & detox


Skärmavbild 2015-04-08 kl. 08.15.38 Skärmavbild 2015-04-08 kl. 08.15.47

Instagram: @Josieswall

Mycket rumpor på min Instagram just nu, de snyggaste på en kropp om du frågar mig! Jag tycker en snygg rumpa är hundra gånger snyggare än en muskulös mage och därför blir en HET rumpa mitt sommarmål! Vem är med mig?

Tog en riktig flottedag igår och åt allt som kom i min väg, croissanter, minipizzor från bageriet, glass och choklad. Blir lätt så när man tycker synd om sig sjäv. Idag är det andra bullar(hmm?) Tänkte ta tag i en liten detox och tar gärna era tips, ska se om jag kan finna min gamla trotjänare från Method draine här i Grekland men annars kanske att komponera ene egen. Har ni någon bra detox? Jag vill fortfarande äta och inte bara köra flytande detox, fixar bara inte det!

 

/

Im looking for a good detox! Any tips of what I can find here in Greece?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar