Annons
AnnonsBack in the game


IMG_4322

Det där med att hinna träna med tre barn är ju ett pussel i sig. Marcus är ju iväg mestadels hela tiden vilket gör att jag drar mig för att smita iväg och träna när han väl är hemma..men igår gjorde jag just det. Drog med mig Sophie och körde ett PT pass med pilates..SÅ gott kroppen mår idag, träningsvärk! Får bli detta en gång i veckan varvat med lite barnvagnspromenader och övningar utmed havet. Mår som bäst när jag får träna och hålla igång kroppen..men tiden! Hur gör ni andra mamas för att hitta tid?

Annons

På passet igår körde vi igång ganska lugnt, Pilates övningar på ”pilatesbädd”(heter det så?) och lite efterföljande övningar på matta. Verkligen ett tips efter förlossningen innan man startar upp med gym eller annat igen så man gör det rätt och inte drar på sig skador..om ett par veckor när jag blivit starkare blir det löpning och styrkepass på gymet. Det är målet just nu för min söndriga kropp!

 

Kärlek Josefine

(Translator button down below)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar