Annons
AnnonsThick blue lace


IMG_2720IMG_2716

 

Ni skulle sett mig när jag fick syn på denna topp i butiken! Som ett barn på julafton alternativt en upphetsad valp sprang jag fram och slet åt mig denna goding och sprang vidare till kassan. TJOCK spets kan vara något av det bästa denna säsong och nu ångrar jag att jag inte köpte samma topp fast i vitt. Förhoppningsvis finns den kvar imorgon när jag skall in till stan för möte.

/

You should have seen me when I saw this top in store, I ran like and excited puppy towards it and then directly to the cashier. What can I say that thick lace makes my heart skip skip a beat! 

Top: H&M Trend

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar