Annons
AnnonsSwimwear


Screen Shot 2016-03-16 at 21.33.06

Sitter och kikar på bikinis och olika baddräkter..dags att börja inhandla sommarens olika uniformer iochmed att det är det som jag mer eller mindre bor i här under sommarhalvåret. LÄNGTAR till dopp i kristallblått vatten och bus med barnen på Astir Beach! Måste surfa efter lite matchande bikinis till mig och skrollan och lite olika badkallingar till grabbarna i familjen. Väntar spänt på årets kollektion med matchande mamma dotter bikinis från Emmanuela Swimwear som Jolie är lika tokig i som jag!

 

Kärlek J

/

Looking around for this years uniform as in swimsuit/bikinis that I practically live in here in Greece during the summer.. So excited to see the matching collection from Emmanuela swimwear for me and Jolie. Have to find also some matching swimshorts for Leonel and Marcus…where can I find it?

 

ModekungenTart CollectionMoschino

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar