Annons
AnnonsRed velvet


PicMonkey Collage-7

Blir detta min julklänning iår kanske? Krossad sammet i knallrött känns både trendigt och mysigt! Kan även bli denna  fina klänning men funderar på att spara den till nyår, känns riktigt festlig med sitt glansiga tyg.På nyår ska man ju som bekant vara lite festlig!

Inatt var stora killen i familjen krasslig så jag har inte sovit jättemycket men känner mig änsålänge fit for fight, hoppas att dagen fortsätter problemfritt..orkar inget mer nu! Boostat med kärlek från mannen nu i en dag så hoppas orka med de kommande dagarna framöver. Hejdå sa han igen och åkte för Europa League match imorgon.

Dress : Zara

Kärlek Josefine

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar