Annons
AnnonsListen to your desires


DSC00492

DSC00497

 

Någon som man kanske glömmer att titta efter på rean är vackra smycken! Innehållet i denna fina påse fann jag på Net-a-Porters rea och jag har vart på jakt efter just detta halsband ett tag men helt missat att det fanns där. SCORE skulle man kunna säga!  Så vackert i sin enkla design och kommer vara pricken över i:et på vår och sommaren outfits. Klickade hem något annat med som kommer upp i dagarna….oh så nöjd.

Nyss kollat Panathinaikos match i gott sällskap och nattat de små, ska värma på en Chailatte och invänta mannen. Längtar efter lite kvalitetstid!

/

Inlove with my new Isabel Marant necklace that I found on Net-a-Porters sale. Magic!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar